top of page
2. Lille-fil-til-web.jpg

Om Zun Coaching

Mit navn er Natasja Steen. Mit fokus med coaching og kortlæsning er at hjælpe dig med at kaste lys over de ting i livet, som nogle gange er svære at få øje på af sig selv - og så står jeg ved din side, når du begynder at træde de første skridt ud af en ny vej.


Mit eget liv i min første familie har vist mig hvilke konsekvenser, det har, når mennesker har svært ved at se sig selv klart og med kærlige øjne men i stedet lever i smerten og frygten. Derfor har det altid været min livsmission at vise mennesker skønheden i at turde se sandheden, som for mig altid åbner op for kærlighed og frihed.

I mit arbejdesliv har jeg arbejdet som ergoterapeut og lærer bl.a. indenfor specialområdet. Jeg er uddannet som Life og Business Coach fra Sofia Manning (Manning Inspire) i 2006. Jeg har tidligere arbejdet som selvstændig coach på Sjælland og har coachet klienter i forbindelse med både personlige og professionelle udviklingsprocesser.
Inden for de sidste par år har jeg endelig turde tage hul på min barndoms interesse for tarotkort og kortlægningen og coaching går naturligt hånd i hånd for mig.

Om mig: About
bottom of page